V Premis Empresa i Esport d’INDESCAT

Altres publicacions

Ahir al vespre es va celebrar el lliurament dels V Premis Empresa i Esport d’INDESCAT a l’auditori de la UPF Barcelona School of Management (Balmes, 132-134, Barcelona).

Des de la Fundació Catalana per a l’Esport defensem la importància del teixit productiu esportiu com a motor econòmic (+2,1% del PIB català), creador d’oportunitats laborals i de promoció pel territori.

Els finalistes d’enguany van ser agrupats per categories de participació:

PARTENARIAT: projectes col·laboratius que tenen com a objectiu introduir novetats al sector, aprofitant el know-how dels membres del partenariat. Els candidats són:

 • Coach Studio: Plataforma per a la digitalització del treball diari d’un entrenador de bàsquet, per facilitar-li la feina i també el seguiment/suport per part dels coordinadors del club. Projecte de Paited Apps SL i la Federació Catalana de Bàsquet
 • Art Norwalking: Col·laboració per impulsar la recerca sobre els beneficis de la marxa nòrdica sobre l’artrosi, i realitzar programes de formació sobre salut articular. Projecte de Caminoterapia i OAFI.

EMPRENEDORIA:  start-ups amb creació posterior a jul-15 i amb millor progressió durant l’any 2017. Els candidats són:

 • Nuum: Centre d’entrenament personal adreçat a públic exclusiu, per poder realitzar entrenament a mida, completament individualitzat.
 • RunOpinion: Plataforma que integra informació i funcionalitats que un corredor necessita perpracticar running de forma segura i saludable i que ho pugui compartir amb els seus contactes.
 • SharryUp: Plataforma centrada inicialment en el surf, per vehicular la relació practicants – entrenadors (comunicació, concertació/cancel·lació de sessions, pagament) i el mercat de segona mà de material.

INTERNACIONALITZACIÓ: candidatures amb més creixement internacional. Els candidats són:

 • Aerobic&Fitness: Distribuidora de material i equipament esportiu (marques reconegudes) amb més de 25 anys d’experiència. Ha desenvolupat estratègia de creixement internacional mitjançant marca pròpia.
 • Biwpa: Acadèmia internacional de waterpolo, amb diversos programes, tots internacionals: Academy, Campus, Team Camps i torneigs
 • Skitude: Xarxa social per esportistes de neu i de muntanya. Permet accedir a informació sobre estacions i enregistrar l’activitat per a ús propi i/o compartir-la a altres xarxes.

INNOVACIÓ: Projectes/productes que destaquen per la novetat que aporten i l’acceptació que estan tenint al seu mercat. Els finalistes són:

 • Firstvision: Càmera integrada a la samarreta de l’esportista (o àrbitre), amb l’objectiu de millorar l’experiència de l’espectador en les retransmissions esportives
 • Iberspa: Pel seu producte Swimspa, el més compacte del mercat, per ser utilitzat per pràctica esportiva (nedar, fitness) i relaxació.
 • Watlicam: Primera càmera aquàtica portàtil que dóna a temps real una imatge integrada (visió superfície i subaquàtica). Fàcil d’instal·lar i de fer servir.

Enhorabona a tots els equips dels diferents projectes finalistes.