ACES Europe i la Fundació Catalana per a l’Esport i ACES Europe signen un conveni de col·laboració per fomentar l’activitat física i l’esport

Altres publicacions

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha acompanyat avui el president de la Fundació Catalana per a l’Esport (FCE), Pere Sust, en l’acte de signatura del conveni de col·laboració que aquesta entitat ha establert amb ACES Europe, representada pel president , Gian Francesco Lupattelli, amb l’objectiu de promoure l’activitat física i l’esport a Catalunya i el continent europeu.

El conveni estableix que les dues entitats duran a terme un seguit d’accions per reforçar els objectius i les respectives activitats, i designa la FCE representant d’ACES Europe a Catalunya. D’aquesta manera, l’entitat d’àmbit continental es compromet a difondre la participació de la Fundació a través dels mitjans de comunicació propis i el material gràfic.

Per la seva banda, la Fundació Catalana per a l’Esport col·laborarà amb ACES Europe a la gestió i la difusió dels Premis Internacionals de Capital, Ciutat, Comunitat i Vila Europea de l’Esport, en l’àmbit de Catalunya, i donarà suport al desenvolupament dels programes que ACES vulgui implementar a Catalunya, a més d’afavorir la seva presència en els canals de comunicació de la Fundació.

La signatura ha tingut lloc a la seu d’ACES Europe, situada a Brussel·les, on també han estat presents Maite Fandos, diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, ​​així com el patró i el tresorer de la FCE, Joan Anton Camuñas i Leandro Negre, respectivament.