Acte d’homenatge al jugador Lázlo Kubala

Altres publicacions

En col.laboració amb el Consolat General d’Hongria, la Fundaicó va participar en l’acte commemoratiu del 90 aniversari del naixement del llegendari jugador del FC Barcelona, el futbolista hongarès Lászlo Kubala el passat 8 de Maig de 2017 al Palau de Pedralbes.

L’esdeveniment va comptar amb la participació del secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Sr. Gerard M. Figueras, amb el suport de la família Kubala i del president dels Jugadors Veterans del FC Barcelona, Sr. Ramon Alfonseda.

D’entre l’amplitud del programa, va destacar la presentació de la biografia d’en Kubala per part del seu autor: el periodista i biògraf Sr. Frederic Porta, la salutació als seus dos fills, Laszlo i Carlos Kubala, així com també a l’escultora de l’estàtua d’en Kubala al Camp Nou, la Sra. Monserrat García.

El cònsol general d’Hongria, Dr. Barnabás Kovács, va inaugurar una exposició sobre la vida d’en László Kubala, i es projectaran seqüències de pel·lícules del futbolista – Els Asos Cerquen la Pau i Hongaresos pel Barça.

Tantmateix es va comptar amb l’assistència de la Secretària d’Estat de l’Esport d’Hongria, Dra. Tünde Szabó, del Secretari d’Estat del Ministeri d’Afers Exteriors, Dr. Csaba Balogh i de l’alcalde de Budapest, Sr.István Tarlós.