Un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació esportiva.

En aquesta categoria es valorarà la feina dels diferents agents comunicatius respecte a la cobertura informativa i visualització de l’esport. La competència de xarxes i mitjans comunicatius públics i privats que treballin amb una estratègia o pla comunicatiu potent per arribar a informar i donar cobertura a tots els esports, la innovació en el format així com la igualtat del contingut informatiu. Un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació esportiva.

CATEGORIES

Us podeu presentar a les següents categories

Igualtat d’oportunitats

Impuls i promoció de l’activitat física

Excel·lència, innovació i sostenibilitat

Investigació i recerca

Internacionalització model català esportiu

Agents divulgadors de l’esport

En l’actual convocatòria cada categoria serà guardonada amb dos tipus de projectes:

PROJECTE EXECUTAT

Per a projectes valents i creatius, implementats i amb resultats tangibles. Es premiarà la totalitat del projecte i la seva definició!

PROJECTE EMERGENT

Impulsem el teu projecte? Subcategoria per a projectes emergents amb iniciatives molt potents en el sector de l’esport i l’activitat física. Si tens un projecte emprenedor en fases de desenvolupament i busqueu suport per consolidar i seguir avançant, aquesta és la teva!

PROJECTE REFERENT

Menció especial a projecte referent pel seu impacte i transformació de la societat a través de l’esport i l’activitat física.