El dia 29 d’octubre a les 19,30 va tenir lloc a la seu del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet, l’acte de lliurament de la 4a edició dels Guardons de l’Esport de la Fundació Catalana per a l’Esport.

L’acte de lliurament es va desenvolupar en format virtual i va estar retransmès per streaming en directe, per respectar les mesures per frenar l’expansió de la Covid-19 a Catalunya, decretades després de la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc.

A l’acte hi van assistir el Director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya Sr. Antoni Reig i el President de la Fundació Catalana per a l’Esport Sr. Pere Sust.

La gala va estar presentada pel Sr. Pep Plaza i vam comptar amb la cantant Sara Roy que ens va oferir alguns dels seus temes.

Ha estat una edició amb un gran nivell, que ha estat excepcional i ens demostra la gran implicació de persones i entitats per transformar positivament la societat catalana a través de l’esport. I l’enorme qualitat i potencial del teixit esportiu català.

Els diferents guardonats en les cinc categories existents han estat:

IGUALTAT D’OPORTUNITATS

Associació Esportiva Píbody

Basket Beat: moviment, art, educació i acció social

Club de Ball Esportiu Wapacha (secció Diversity)

Club Tennis Taula Borges

Institut Roseta Mauri

Fundació Club Natació Sabadell

 FOMENT I DIFUSIÓ DELS HÀBITS I VALORS DE L’ESPORT

Amisi

Club Excursionista Sense Fronteres

Club Handbol Lleida Pardinyes

Club Judo Santpedor

 EDUCACIÓ I ESPORT DE LLEURE

 Johan Cruyff Institute

Vedruna Immaculada Barcelona

 ESPORT CATALÀ AL MÓN

Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà

Federació Catalana d’Esports de persones amb discapacitat física

 PATROCINI I MECENATGE

Info Trail Catalunya