Els diferents projectes que liderem des de la Fundació o hi participem en favor de l’esport català han estat possible gràcies al ferm suport que rebem de nombroses persones a títol particular, d’empreses i entitats col·laboradores que ens faciliten els recursos necessaris per a continuar impulsant el teixit esportiu català.

Endesa
Repsol
Husa
Sorea
Sport panel
FUEL | Creative Brand Design
Amb el suport de

Gràcies als darrers canvis en la legislació que regula les donacions a les fundacions com la Fundació Catalana per a l’Esport, les desgravacions fiscals per part d’empreses poden arribar fins el 40% de l’import de la donació realitzada.

D’aquesta manera, les empreses i les persones particulars que impulsen l’activitat de promoció de l’esport català amb el seu suport anual es beneficien a partir del 2016 de grans avantatges fiscals al mateix temps que aprofiten l’enorme potencial que ofereix l’esport com a plataforma de promoció, comunicació i màrqueting.

Si vols més informació sobre els projectes de la Fundació o de com pots recolzar l’activitat que duem a terme en favor de l’esport català i dels avantatges fiscals de ser donant de la Fundació, contacta amb nosaltres.