Fomentem hàbits

DIMARTS 27 DE JUNY DE 2023.

PONENTS

En aquest acte d’Àgora Esportcat hem tingut el plaer de comptar amb els següents ponents que han compartit les seves experiències i els seus projectes.

ARTUR LÁZARO

Psicòleg esportiu i Director de l’Escola Tennis Montcabrer

ANDREU PORTA

Coordinador del Projecte Suma’t a l’Ok del Club Hoquei Vila-seca

Feu click per conèixer el projecte guardonat del Club Tennis Montcabrer

El Club de Tennis Montcabrer ha tingut sempre una dimensió esportiva però també social i familiar.

Els darrers anys el club s’ha anat adaptant als canvis econòmics, sociològics i demogràfics, oferint noves formes d’accés i ús de les instal·lacions i fent propostes de lleure i esportives a les famílies.
Sovint es parla de valors a l’esport però gairebé mai es parla de les diferències entre els valors, principis, competències, actituds, comportaments, hàbits… Sense una diferenciació entre els conceptes, una definició clara, no és possible un treball concret sobre les conductes que volem potenciar.

El projecte es basa en establir quines són les competències, definir en termes de conductes i poder mesurar aquestes competències.

Feu click per conèixer el projecte guardonat del Club Hoquei Vila-Seca

El projecte cap nen i nena sense esport a vila-seca, neix d’una necessitat social de treballar des de l’hoquei els àmbits esportiu, social, de salut i educacional.
El projecte fomenta l’esport com una activitat social i d’esbarjo i també com una forma d’evitar exclusió social i millorar la salut i l’estat d’ànim. L’hoquei és l’eina per fomentar hàbits i estils de vida saludables i esport integrador.
Per aconseguir aquests objectius es treballa amb xarxes de col·laboració entre el Club Hoquei Vila-seca (CHVS), les AMPES, les escoles del municipi i les àrees d’ensenyament, benestar social i salut de l’Ajuntament per fomentar la pràctica esportiva saludable des de la base.

CONCLUSIONS I FEEDBACK

Després de l’Àgora Esportcat hem fet unes breus entrevistes als ponents, organitzadors i assistents en les que ens han donat feedback sobre les diferents xerrades i projectes exposats.

RECULL DELS ACTES ÀGORA ESPORTCAT

En aquest apartat podeu veure en vídeo els esdevenimetns sencers i tota l’informació sobre els actes realitzats.

“Fomentem hàbits“

Amb Artur Lázaro, psicòleg esportiu i Director de l’Escola Tennis Montcabrer i Andreu Porta Coordinador del Projecte Suma’t a l’Ok del Club Hoquei Vila-seca. 

“Compartim experiències de gestió esportiva“

Amb Ester Morillas, Coordinadora de projectes de la Fundació Barça, Antonio Lópèz, Directiu de la Federació Catalana de Basquetbol responsable de l’àrea de Noves Tecnologies i Elisenda Pascual, Gerent del Cercle Sabadellès 1856.