Projectes que hagin aconseguit millorar substancialment la convivència entre col·lectius, incrementar els nivells de cohesió social, millorar el reconeixement de persones en situació de risc d’exclusió i/o fomentar la igualtat.

El teu projecte vetlla per la igualtat d’oportunitats? Aquesta és la teva categoria!

Adreçat a projectes que hagin aconseguit millorar substancialment la convivència entre els col·lectius, incrementant els nivells de cohesió social. Ús de l’esport o activitat física com a eina d’integració, fomentant la igualtat entre les persones i millorant el reconeixement de persones en risc d’exclusió social. Treballar des de l’equitat per aconseguir la igualtat.

CATEGORIES

Us podeu presentar a les següents categories

Igualtat d’oportunitats

Impuls i promoció de l’activitat física

Excel·lència, innovació i sostenibilitat

Investigació i recerca

Internacionalització model català esportiu

Agents divulgadors de l’esport

En l’actual convocatòria cada categoria serà guardonada amb dos tipus de projectes:

PROJECTE EXECUTAT

Per a projectes valents i creatius, implementats i amb resultats tangibles. Es premiarà la totalitat del projecte i la seva definició!

PROJECTE EMERGENT

Impulsem el teu projecte? Subcategoria per a projectes emergents amb iniciatives molt potents en el sector de l’esport i l’activitat física. Si tens un projecte emprenedor en fases de desenvolupament i busqueu suport per consolidar i seguir avançant, aquesta és la teva!

PROJECTE REFERENT

Menció especial a projecte referent pel seu impacte i transformació de la societat a través de l’esport i l’activitat física.