Es guardonaran projectes que busquin reduir el sedentarisme de la població amb una perspectiva multidisciplinària. 

El teu projecte engresca a portar un estil de vida actiu mitjançant la promoció de l’activitat física i la pràctica esportiva? Aquesta categoria està buscant projectes com el teu! Projectes de divulgació i acció potenciant un estil de vida actiu.

Es guardonaran projectes que busquin reduir el sedentarisme de la població des d’una perspectiva multidisciplinària. Visó integral fent ús de l’activitat física i l’esport com una eina de salut i de benestar, per un nivell d’impacte i transformació a la vida de les persones perquè esdevinguin físicament més actives.

Es valoren projectes d’implementació de protocols com de difusió d’iniciatives de comunicació per remoure consciència de la importància d’una vida activa!

 

CATEGORIES

Us podeu presentar a les següents categories

Igualtat d’oportunitats

Impuls i promoció de l’activitat física

Excel·lència, innovació i sostenibilitat

Investigació i recerca

Internacionalització model català esportiu

Agents divulgadors de l’esport

En l’actual convocatòria cada categoria serà guardonada amb dos tipus de projectes:

PROJECTE EXECUTAT

Per a projectes valents i creatius, implementats i amb resultats tangibles. Es premiarà la totalitat del projecte i la seva definició!

PROJECTE EMERGENT

Impulsem el teu projecte? Subcategoria per a projectes emergents amb iniciatives molt potents en el sector de l’esport i l’activitat física. Si tens un projecte emprenedor en fases de desenvolupament i busqueu suport per consolidar i seguir avançant, aquesta és la teva!

PROJECTE REFERENT

Menció especial a projecte referent pel seu impacte i transformació de la societat a través de l’esport i l’activitat física.