Ja han començat les sessions informatives sobre beques d’estudis i esport als EEUU

Altres publicacions

Els esportistes catalans seran informats sobre beques als EUA en un tour de xerrades organitzat per AGM i Fundació Catalana per a l’Esport 

AGM i Fundació Catalana per a l’Esport van començar ahir el tour de conferències sobre educació, esport i beques als EUA per a esportistes catalans i que recorrerà tota la geografia catalana. La primera de les parades va ser a Barcelona en una xerrada amb desenes d’esportistes interessats sobre com aconseguir una beca a EEUU.

El tour, englobat dins del Conveni que van signar mesos enrere les dues entitats, busca fomentar l’esport i l’educació en Estats Units entre els esportistes de Catalunya i que contemplin aquesta com una opció viable de futur.

Després de Barcelona i Lleida, Tarragona, Tortosa i Girona els dies 20, 22 i 23 de febrer respectivament seran les ciutats en què els joves esportistes catalans podran interessar-se per aquesta opció.

Encara pots assistir a alguna de les sessions informatives que estan programades. Tan sols t’has de registrar en el següent enllaç: bit.ly/esportagmcat