La fundació celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física

Altres publicacions

Avui s’ha celebrat al Palau Robert de Barcelona l’acte de celebració del Dia Mundial de l’Activitat Fisica (6 d’abril) al que, per 8è any consecutiu, Catalunya se suma a aquesta iniciativa de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre l’epidèmia del sedentarisme i promoure l’activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.

Amb la presència del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, del Secretari de Salut Pública, Dr. Guix, del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, i de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, s’ha presentat l’eslogan d’enguany “Gent activa. Gent Feliç” amb el què es vol posar en relleu la importància de la pràctica d’una activitat física saludable i com mantenir aquest hàbit al llarg de la vida per millorar i preservar la nostra salut.

El director de la Fundació Catalana per a l’Esport, Carles Combarros, ha acudit a l’acte en el què s’ha recordat que des de l’OMS s’alerta que el 60% de la població no compleix amb la recomanació mínima de fer 30 minuts diaris d’Activitat Física, això pel què fa als adults.

L’activitat recomanada per a infants i joves és de 60 minuts diaris.