SOREA recolza la primera edició dels Guardons de l’Esport

Altres publicacions

La Fundació Privada Catalana per a l’Esport i l’empresa Sorea (Sociedad Regional de Abastecimiento de Aguas) han signat, en presència del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, un conveni de col·laboració per fer realitat els projectes d’integració i cohesió social a través de l’esport en el marc dels Guardons de l’Esport, impulsats per primera vegada per la Fundació el 2016.

Els encarregats de signar l’acord a la seu de la Secretaria General de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, han estat Alfredo Coco, president de la Fundació Privada Catalana per a l’Esport, i Francesc Mayné, conseller delegat de Sorea.

En el marc del conveni, Sorea es compromet a donar suport a la Fundació pels projectes que van resultar guanyadors en la categoria ‘Igualtat d’oportunitats, integració i cohesió social’ dels Guardons de l’Esport 2016, categoria que reconeixia les iniciatives que hagin aconseguit millorar substancialment la convivència entre col·lectius, incrementar els nivells de cohesió social i millorar el reconeixement de persones en situació de risc d’exclusió.

Els sis projectes guardonars en aquesta categoria han estat:

Associació Juvenil Karate Can Peixauet (Santa Coloma de Gramenet); Club Rugby Tarragona. Projecte: Rugby per a tothom; Club de Gimnàstica La Mina–Gervasio Deferr (Sant Adrià del Besòs); Associació Esportiva Babar–Fundació Pare Manel (Barcelona); Associació Sport To Live (Barcelona). Projecte: Sport2live, i FUPAR (Terrassa).

Cal subratllar que de les sis categories de premis aquesta va ser la que va comptar amb més candidatures (el 50%) de les 140 totals. La Fundació Privada Catalana per a l’Esport va organitzar i convocar per primera vegada els Guardons de l’Esport amb l’objectiu de reconèixer les persones, entitats i projectes de Catalunya que, tant a través de la seva acció directa com a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat mitjançant l’esport i/o l’activitat física.

Els Guardons volen subratllar el vessant social dels clubs, les entitats i les persones que formen part de la gran xarxa esportiva de Catalunya i que lluiten per millorar, a través de l’esport, la qualitat de vida de les persones.

Tota la informació de la primera edició dels Guardons de l’Esport al lloc web www.guardons.cat