Sorea

SOREA, empresa líder del sector del medi ambient que gestiona tots els processos relacionats amb el cicle integral de l’aigua, com a part de la seva activitat, ha renovat la seva implicació i suport en diferents programes de foment i promoció de l’activitat física i esportiva dissenyats per la Fundació Catalana per a l’Esport.

SOREA defensa l’esport «com un element bàsic de cohesió social i de benestar dels ciutadans», ha afirmat en en Francesc Mayné, director general de SOREA, acompanyat de’n Pere Sust, president del Patronat de la Fundació Catalana per a l’Esport en el momet de formalitar la signatura del conveni de col.laboració per a la convocatòria de la segona edició dels Guardons de l’Esport.

SOREA va ser una de les entitats que van fer possible la convocatòria de la primera edició dels Guardons de l’Esport que -amb una participació de 140 projectes candidats– va distingir 21 persones, entitats i projectes de Catalunya que, tant a través de la seva acció directa com a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat mitjançant l’esport i/o l’activitat física.

Els guardons novament estaran dividits en sis categories –Igualtat d’oportunitats, integració i cohesió social; Difusió dels valors de l’esport; Educació i esport de lleure; Foment i difusió dels hàbits esportius; L’esport català al món, i Patrocini i mecenatge-.

En poc dies es farà pública la convocatòria de la segona edició dels Guardons de l’Esport i s’habilitarà el lloc web que permetrà la presentació de candidatures.