SOREA rep el Guardó de l’Esport

Altres publicacions

Francesc Xavier Mayné, director general de SOREA, ha rebut aquest matí un exemplar dels Guardó de l’Esport en agraïment pel seu suport a aquesta iniciativa de la Fundació Catalana per a l’Esport.

SOREA ha estat una de les entitats que han fet possible la convocatòria de la primera edició dels Guardons de l’Esport. Enguany s’han distingit 21 persones, entitats i projectes de Catalunya que, tant a través de la seva acció directa com a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat mitjançant l’esport i/o l’activitat física.

La cerimònia de lliurament dels Guardons es va celebrar amb gran èxit de participació a l’espai Endesa el passat dia 7 de juny i va ser presidida pel Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, i presentada pel director general de la Fundació, Carles Combarros (veure notícia).

Els guardons estaven dividits en sis categories -Igualtat d’oportunitats, integració i cohesió social; Difusió dels valors de l’esport; Educació i esport de lleure; Foment i difusió dels hàbits esportius; L’esport català al món, i Patrocini i mecenatge- i els guanyadors, el nom dels quals es va fer públic fa uns mesos, han compartit l’acte amb una àmplia presència de representants del teixit esportiu, empresarial i polític català.