TARRAGONA 2018: Preparats per fer història

Altres publicacions

El proper dia 29 de maig (18.30h), la Fundació Catalana per a l’Esport organitza la jornada «Tarragona 2018: Preparats per fer història» al Museu Colet (C/ Buenos Aires 54 · Barcelona), dins el programa d’activitats de l’espai Àgora esportCAT.

Comptarem amb la participació del Secretari General de l’Esport, Sr. Gerard Figueras, el Comissionat de Tarragona 2018, Sr. Javier Villamayor i la Diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Sra. Maite Fandos.

Els XVIII Jocs del Mediterrani son un aconteixement esportiu de primer nivell,  amb ambició territorial i de país. Els Jocs es disputaran a la ciutat de Tarragona i a 15 municipis més, 13 del quals es troben a la mateixa demarcació afegint Castelldefels i Barcelona, amb la voluntat de deixar un llegat a totes les seus en reforma d’equipaments, creació d’ocupació, experiència esportiva i desenvolupament econòmic.

Si vols conéixer més sobre aquest esdeveniment esportiu, vine gratuïtament a la jornada i registrat en el següent enllaç. Aforament limitat.