Contribueixen a millorar la imatge, presència o reconeixement de l’esport català al món i els seus actius i valors a escala internacional.

Iniciatives o projectes elaborats per entitats que contribueixen a millorar la imatge, presència o reconeixement de l’esport català al món, així com la tasca continuada de construcció de les relacions de l’esport català i els seus actius i valors a escala internacional.

Es valorarà també el suport i impuls de programes de desenvolupament del model esportiu català en l’àmbit internacional.

CATEGORIES

Us podeu presentar a les següents categories

Igualtat d’oportunitats

Impuls i promoció de l’activitat física

Excel·lència, innovació i sostenibilitat

Investigació i recerca

Internacionalització model català esportiu

Agents divulgadors de l’esport

En l’actual convocatòria cada categoria serà guardonada amb dos tipus de projectes:

PROJECTE EXECUTAT

Per a projectes valents i creatius, implementats i amb resultats tangibles. Es premiarà la totalitat del projecte i la seva definició!

PROJECTE EMERGENT

Impulsem el teu projecte? Subcategoria per a projectes emergents amb iniciatives molt potents en el sector de l’esport i l’activitat física. Si tens un projecte emprenedor en fases de desenvolupament i busqueu suport per consolidar i seguir avançant, aquesta és la teva!

PROJECTE REFERENT

Menció especial a projecte referent pel seu impacte i transformació de la societat a través de l’esport i l’activitat física.