Debat #esport26j: únic debat específic en matèria esportiva a Catalunya

Altres publicacions

El proper 26 de juny es celebraran novament eleccions al Congrés dels Diputats i les diferents formacions polítiques catalanes dedicaran grans esforços en donar a conèixer quines són les propostes incloses en els seus programes electorals.

Des de la Fundació Catalana per a l’Esport defensem la importància del sector esportiu i l’activitat física per a la cohesió social, l’educació, la salut, la creació de riquesa econòmica, la promoció de territoris i la generació d’oportunitats laborals.

És per tot això que la Fundació, amb la col·laboració del COPLEFC, INDESCAT i l’INEFC, volem situar l’esport català al centre del debat polític organitzant l’únic debat específic en matèria esportiva el proper dimarts 21 de juny, a les 18.00h, a la Sala d’Actes de l’INEFC de Barcelona (Avinguda de l’Estadi s/n).

Des de la Fundació Catalana per a l’Esport hem convidat a participar en el debat #ESPORT26J a totes les formacions polítiques catalanes que es presenten a les properes eleccions al Congrés dels diputats i que tenen representació parlamentària.

Tanmateix, el debat #esport26J és obert a la participació de qualsevol persona que, com a tu, li interessi conèixer de primera mà què pensen i què proposen per a l’esport català les formacions polítiques que es presenten a les properes eleccions el 26J.

Pots enviar-nos la teva pregunta o inquietud sobre l’esport català, o bé pots assistir al debat com a públic.

Totes les preguntes rebudes seran la guia que farem servir durant el debat, a més a més de ser la base del qüestionari que, un cop agrupades per temàtica, els representants de les formacions polítiques participants hauran de contestar i que publicarem en aquest mateix lloc web.

L’èxit d’aquesta iniciativa depèn en gran mesura de la teva participació.

Més informació al lloc web www.esport26j.cat