La pràctica esportiva és essencial per a una societat com la catalana des de la vessat de la cohesió social, l’increment dels nivells de salut i benestar, la creació d’oportunitats laborals, generació de riquesa econòmica i de promoció del territori.

La Fundació Catalana per a l’Esport va néixer el 2002 amb l’objectiu fonamental de contribuir a la promoció dels hàbits esportius entre la població catalana, i des de llavors liderem i participem activament en nombrosos projectes que treballen per assolir un progressiu increment dels nivells de pràctica esportiva a Catalunya.

FemEsport

Campanya #FemEsport

Concurs fotogràfic amateur a través de les xarxes socials amb el què els participants que publiquin una fotografia seva practicant el seu esport favorit podran guanyar diversos premis proporcionats per les diverses entitats i empreses patrocinadores.
Des de la Fundació volem d’aquesta manera contibuïr a la promoció de l’activitat física i esportiva d’una manera senzilla i divertida.

Guardons de l’Esport

La Fundació Catalana per a l’Esport volem reconéixer la tasca d’aquelles persones, entitats i projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social del seu entorn més immediat. 
Més informació sobre la 1a edició dels Guardons de l’Esport 2016