Marxa Nòrdica Inclusiva

[mk_page_section][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column width=»1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=»15″][/vc_column][vc_column width=»3/4″][vc_column_text]

Què és la marxa nòrdica?

És la pràctica d’activitat física de resistència, la qual consisteix a caminar amb l’ajuda de dos bastons similars als d’esquí de fons. Una de les característiques distintives d’aquesta activitat física és que, gràcies a la combinació de caminar i exercir impuls amb els bastons, s’exercita tot el cos (especialment el tronc superior) activant així un 90% de la musculatura en aquesta pràctica i millorant la capacitat cardiovascular de les persones que ho practiquen.

Quin és l’objectiu d’aquest projecte?

Marxa Nòrdica Inclusiva” neix de la necessitat de portar la marxa nòrdica a tothom que la vulgui practicar en grup promovent així l’activitat física. Una de les problemàtiques de fer una sortida de caminada en grup és que no tothom té el mateix ritme de caminar per diversos motius (condició física, edat, discapacitat, etc.). I és aquí on es posa el focus del projecte: fer un grup de marxa nòrdica per a tothom on, independentment de les seves condicions, es pugui sortir a gaudir d’aquest esport en grup i a l’aire lliure.

Gràcies als monitors amb formació en el món de l’activitat física i l’esport es dinamitzarà el grup de marxa nòrdica, adaptant el ritme de caminada a cada persona.


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=»40px»][/vc_column][/vc_row]