La Fundació organitza el debat #esport21D: L’únic debat polític de l’àmbit esportiu a Catalunya

Altres publicacions

El proper 21 de desembre es celebraran novament eleccions al Parlament de Catalunya i les diferents formacions polítiques catalanes dedicaran grans esforços en donar a conèixer quines són les propostes incloses en els seus programes electorals.

Des de la Fundació Catalana per a l’Esport defensem la importància del sector esportiu i l’activitat física per a la cohesió social, l’educació, la salut, la creació de riquesa econòmica, la promoció de territoris i la generació d’oportunitats laborals.

És per tot això que a l’espai de debat Àgora esportCAT de la Fundació, amb la col·laboració del COPLEFC, INDESCAT, INEFC i ACDE, volem situar l’esport català al centre del debat polític organitzant un debat específic en matèria esportiva el proper dijous 14 de desembre, a les 18.00h, a l’INEFC de Barcelona (Avinguda de l’Estadi s/n, Barcelona).

Volem que l’esport rebi l’interès i tingui la importància que es mereix per part de totes les formacions polítiques que es presenten a les eleccions el proper 21D.

Si et dediques professionalment al sector esportiu, formes part d’una entitat esportiva, practiques esport, vols muntar o ja gestiones el teu propi negoci vinculat a l’àmbit de l’esport, estudies o senzillament t’agrada i t’apassiona l’esport ara tens l’oportunitat de fer arribar la teva pregunta, inquietud, suggeriment o queixa a qualsevol de les formacions polítiques que participaran al debat #esport21D.

Totes les preguntes rebudes seran la guia que farem servir durant el debat, a més a més de ser la base del qüestionari que, un cop agrupades per temàtica, els representants de les formacions polítiques participants hauran de contestar i que publicarem en aquest mateix lloc web.

L’èxit d’aquesta iniciativa depèn en gran mesura de la teva participació.

Vine al debat i/o envia la teva pregunta a través del següent enllaç

⇒ https://goo.gl/forms/OxEKkldjwMgLccuq2

 Aprofita l’oportunitat i participa-hi!

 

Entitats col.laboradores:

i amb el suport de