FIATC Assegurances patrocina els Guardons de l’Esport 2016

Altres publicacions

La Fundació Catalana per a l’Esport i l’empresa catalana FIATC Assegurances han signat un conveni de col.laboració que recull el recolzament a la primera edició dels Guardons de l’Esport de la Fundació Catalana per a l’Esport amb el patrocini d’una de les categories: el foment i la difusió dels hàbits esportius.

La Fundació ha convocat la 1a edició dels Guardons de l’Esport, en reconeixement a aquelles persones, entitats i projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social, i FIATC Assegurances dóna suport a la iniciativa per la seva estreta vinculació amb l’àmbit de la salut.

És per això que la categoria patrocinada és «Foment i difusió dels hàbits esportius»: es valorarà l’impacte i originalitat d’aquelles iniciatives i projectes de promoció d’hàbits esportius en el conjunt de la nostra societat, especialment per a la formació de persones actives entre els col·lectius infantils i tercera edat, com a instrument essencial de millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes.

Gràcies al suport d’empreses, entitats i persones particulars, els diferents projectes de promoció de l’activitat física i esportiva de la Fundació es fan realitat. Gràcies!