Ja tenim els projectes guardonats de la 2a edició dels Guardons de l’Esport!

Altres publicacions

La 2a edició dels Guardons de l’Esport ha tornat a ser un èxit: vam rebre més de 110 candidatures en les sis categories d’inscripció de projectes disponibles.

El gran nivell dels projectes que han presentat la seva candidatura en aquesta 2a edició dels Guardons de l’Esport ha tornat a ser estat excepcional i ens demostra la gran implicació de persones i entitats per transformar positivament la societat catalana a través de l’esport. I l’enorme qualitat i potencial del teixit esportiu català.

La Comissió de Valoració dels Guardons, formada per representants de les empreses patrocinadores i de la Fundació Catalana per a l’Esport, es va reunir en sessió extraordinària el 3 de maig i ha resolt que els projectes finalment guardonats siguin:

Igualtat d’oportunitats

Adreçat a aquells projectes que, a través de la pràctica esportiva i/o l’activitat física, hagin aconseguit millorar substancialment la convivència entre col·lectius, incrementar els nivells de cohesió social i la convivència en el seu entorn més immediat, millorar el reconeixement de persones en situació de risc d’exclusió o fomentar la igualtat entre les persones amb independència de la seva condició social, origen, raça o religió.

Federació Catalana Hockey (Barcelona)
Braval (Barcelona)
Club Gimnàstic de Tarragona (Tarragona)
Fundació Esportsalus (Barcelona)

Difusió dels valors de l’esport

L’organització va premiar en aquesta categoria aquelles accions comunicatives continuades en el temps o aquelles campanyes de comunicació/màrqueting puntuals que hagin destacat per contribuir de manera notable a difondre i a estendre els hàbits de vida saludables i/o els valors esportius a la nostra societat.

Fundació BRAFA (Barcelona)
Ràdio Tordera (Tordera)
Consell Esportiu l’Hospitalet (L’Hospitalet de Llobregat)
RNE · Ràdio 4 (Barcelona)

 

Educació i Esport de Lleure

A la millor iniciativa o projecte educatiu que, a través de la pràctica esportiva de lleure i l’activitat física, cerqui la formació integral de la persona i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, especialment del col·lectiu infantil.

Associació Superacció (Barcelona)
Centre Penitenciari Brians2 (Sant Esteve Sesrovires)
Institut Guttmann (Badalona)
Escola AFA (Barcelona)

 

Foment i difusió dels hàbits esportius

Es va valorar l’impacte i originalitat d’aquelles iniciatives i projectes de promoció d’hàbits esportius en el conjunt de la nostra societat, especialment per a la formació de persones actives entre els col·lectius infantils i tercera edat, com a instrument essencial de millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes.

Projecte WET · Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Barcelona)
Residencia geriàtrica Mas Vell (Agramunt)
Biwel · Salut empresarial (Sant Cugat del Vallès)
Club Kallípolis (Barcelona)

Esport Català al Món

Es van valorar aquelles iniciatives, projectes, persones o entitats que contribueixin a millorar la imatge, presència o reconeixement de l’esport català a nivell internacional, així com a la tasca continuada de construcció de les relacions internacionals de l’esport català.

Fundació FC Barcelona (Barcelona)
Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (Barcelona)
Fundació AGER (Barcelona)
MIC Esports (Sant Cugat del Vallès)

Patrocini i Mecenatge

Es van valorar les accions d’aquelles persones o entitats que des de la societat civil i del món empresarial destinen recursos i ofereixen suport als diversos projectes esportius d’arreu del territori català en favor de la promoció de l’activitat física i esportiva i el foment dels valors esportius a la nostra societat.

Olympic Solidarity

 

Enhorabona als projectes guardonats i felicitats a totes les entitats que heu presentat la vostra candidatura, per la feina feta i pel compromís demostrat amb l’objectiu d’una societat millor.

Moltes gràcies a tothom per l’enorme tasca que feu en favor de la societat!