Ja tenim els projectes guardonats de la 3a edició dels Guardons de l’Esport!

Altres publicacions

La 3a edició dels Guardons de l’Esport ha tornat a ser un èxit en la presentació de candidatures en les sis categories d’inscripció de projectes disponibles.

El gran nivell dels projectes que han presentat la seva candidatura en aquesta 3a edició dels Guardons de l’Esport ha tornat a ser estat excepcional i ens demostra la gran implicació de persones i entitats per transformar positivament la societat catalana a través de l’esport. I l’enorme qualitat i potencial del teixit esportiu català.

La Comissió de Valoració dels Guardons, formada per representants de les empreses patrocinadores i de la Fundació Catalana per a l’Esport, es va reunir en dues sessions extraordinàries el passat 16 de maig i el 19 de juny, ja que el nivell d’enguany ha estat molt alt.

Finalment ha resolt que els projectes finalment guardonats siguin:

Igualtat d’oportunitats

Adreçat a aquells projectes que, a través de la pràctica esportiva i/o l’activitat física, hagin aconseguit millorar substancialment la convivència entre col·lectius, incrementar els nivells de cohesió social i la convivència en el seu entorn més immediat, millorar el reconeixement de persones en situació de risc d’exclusió o fomentar la igualtat entre les persones amb independència de la seva condició social, origen, raça o religió.

JNA – ENTITAT: CREU ROJA A MANRESA

3X3 INTERESCOLAR DE LA VALL DEL GES – CLUB BÀSQUET TORELLÓ

TRANSPIRENAICA SOCIAL SOLIDÀRIA – ASSOCIACIÓ TRANSPIRENAICA SOCIAL SOLIDÀRIA

BUC WHEELCHAIR RUGBY – BARCELONA UNIVERSITARI CLUB

Difusió dels valors de l’esport

L’organització premia en aquesta categoria aquelles accions comunicatives continuades en el temps o aquelles campanyes de comunicació/màrqueting que hagin destacat per contribuir de manera notable a difondre i a estendre els hàbits de vida saludables i/o els valors esportius a la nostra societat.

JORNADES D’ORIENTACIÓ DEL COMPORTAMENT – CONSELL ESPORTIU DEL BAIX EMPORDÀ

ESPORT GLOBAL – ESPORT GLOBAL

30TH FIEP WORLD CONGRESS, 14TH FIEP EUROPEAN CONGRESS I 2N CONGRÉS FIEP CATALUNYA – ASSOCIACIÓ DE LA FEDERACIÓ INTERNACIONAL D’EDUCACIÓ FÍSICA A CATALUNYA (FIEP CATALUNYA)

1ERS PREMIS INCLUSIUS DE L’ESPORT CATALÀ – ONAT SPORTS FOUNDATION

Educació i Esport de Lleure

A la millor iniciativa o projecte educatiu que, a través de la pràctica esportiva de lleure i l’activitat física, cerqui la formació integral de la persona i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, especialment del col·lectiu infantil.

AMICS D’EN BIEL – ASSOCIACIÓ AMICS D’EN BIEL

PROJECTE – FEDERACIÓ CATALANA DE VELA

ESCOLA D’ATLETISME MONT-ROIG DEL CAMP – ESCOLA D’ATLETISME MONT-ROIG DEL CAMP

PROGRAMA D’ENTRENAMENT EMOCIONAL – MIRADA GRANJA S.L.

 

Foment i difusió dels hàbits esportius

Es valora l’impacte i originalitat d’aquelles iniciatives i projectes de promoció d’hàbits esportius en el conjunt de la nostra societat, especialment per a la formació de persones actives entre els col·lectius infantils i tercera edat, com a instrument essencial de millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes.

PROGRAMA D’EDUCACIÓ EMOCIONAL – UNIVERSITAT DE LLEIDA

PROJECTE: UNIRUN. LA CURSA DE LES UNIVERSITATS – ESPORT CATALÀ UNIVERSITARI (REPRESENTAT PER LA UNIVERSITAT DE BARCELONA)

DESPLAÇAMENT ACTIU A LES ESCOLES DE LLEIDA – UNIVERSITAT DE LLEIDA

TRANSICIÓ PRIMÀRIA – SECUNDÀRIA, L’ESPORT COM A NEXE DE CONTINUÏTAT – AEE INSTITUT MONTSERRAT

 

Esport Català al Món

S’atorguen a aquelles iniciatives, projectes, persones o entitats que contribueixin a millorar la imatge, presència o reconeixement de l’esport català a escala internacional, així com a la tasca continuada de construcció de les relacions internacionals de l’esport català.

RALLY COSTA BRAVA – CLUB RALLYCLASSICS

LA VOLTA – VOLTA CICLISTA A CATALUNYA

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA RAMASSÀ

ESCOLA DELI-TXAD – FUNDACIÓ ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL (ESI)

 

Patrocini i Mecenatge

Es reconeixen les accions d’aquelles persones o entitats que des de la societat civil i del món empresarial destinen recursos i ofereixen suport als diversos projectes esportius d’arreu del territori català en favor de la promoció de l’activitat física i esportiva i el foment dels valors esportius a la nostra societat.

POSTGRAU EN ATENCIÓ FARMACÉUTICA EN ACTIVITAT FÍSICA I ESPORT – LABORATORIOS VIÑAS

DAMM     

STANLEY BLACK & DECKER         

LABORATORIS GRÍFOLS               

 

Enhorabona als projectes guardonats i felicitats a totes les entitats que heu presentat la vostra candidatura, per la feina feta i pel compromís demostrat amb l’objectiu d’una societat millor.